CURSUS KRUISLAAGHOUT ONGEKEND POPULAIR

(Amsterdam6-12-2021)  Vorige maand vond de 3e editie van de cursus Kruislaaghout plaats. In 2022 staan weer 2 cursusgangen gepland. De eerste 3 aanmeldingen zijn al binnen. Een bewijs dat de cursus meer dan beantwoordt aan de verwachtingen.

De 4-daagse cursus Kruislaaghout, georganiseerd door Taalkwadratuur en Ingenieursbureau Evan Buytendijk, voorziet in een duidelijke lacune. Het programma onderwijst geschiedenis, houtsoorten/-producten, technische eigenschappen, geluid, brand, verbindingstechnieken, bouwsystemen, lca’s e.d.

Er zijn 2 theoriedagen (in hotel Jakarta Amsterdam) en 2 praktijkdagen (bezoek KLH-fabriek Derix Duitsland en excursies langs vijf KLH-projecten in Amsterdam). Docenten zijn houtconstructeurs, architecten, houtbouwers en de organisatoren. Cursisten zijn architecten, constructeurs, aannemers, houtbouwers, projectontwikkelaars en woningcorporaties.

In 2022 zijn twee nieuwe cursussen gepland op:

(A) 17, 24, 31 maart, 7 april 2022;

(B) 22, 29 september, 6, 13 oktober 2022.

Bij grote belangstelling worden het er meer. Architecten en constructeurs kunnen punten behalen bij de BNA c.q. het Constructeursregister. Zie het programma en alle informatie op www.cursusklh.nl. Hier staat ook het inschrijfformulier.

Foto A. Theoriedag in hotel Jakarta Amsterdam.
Foto B. Praktijkdag bij Derix in Westerkappeln, Duitsland.
Foto C. Excursiedag. Project HAUT Amsterdam.
Video D. KLH-productie bij Derix.

Foto’s/video: Taalkwadratuur Amsterdam.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.