taalkwadratuur-diensten

tekst

Eerst en vooral is Hans de Groot taalarchitect, architectuurpublicist en essayist. Hij heeft een kleine duizend publicaties op zijn naam staan: artikelen, brochures, whitepapers, essays, persberichten, recensies, boeken. Ook heeft hij redactionele begeleiding verleend aan publicaties, zoals het standaardwerk Handboek Houtskeletbouw (eerste twee drukken).

Organisatie

Tijdens de lange periode bij Het Houtblad heeft hij diverse Houtdagen, bijeenkomsten en evenementen georganiseerd. Dat gaat bij zijn nieuwe bedrijf Taalkwadratuur door met onder andere de cursus Kruislaaghout (www.cursusklh.nl), in samenwerking met Ingenieursbureau Evan Buytendijk. Hij treedt ook op als docent.

lift-schacht-taalkwadratuur

Advies

In zijn 30-jarige carrière heeft hij een massa kennis en ervaring verworven en een wereldwijd netwerk van honderden contacten opgebouwd. Door tal van partijen wordt hij benaderd voor publicaties, informatie, advies, en namen. Hij is onder andere adviseur van de American Hardwood Export Council (AHEC) en de Malaysian Timber Council (MTC).

Contact

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.